SiA Dizajn - web stranice - web stranice za agencije za nekretnine

 CMS izrađen za potrebe Agencija za promet nekretninama  

 Višejezičnost 
 automatska izrada ponuda 
 Detaljan prikaz nekretnine s fotografijama 
  Pretraživanje i sortiranje nekretnina  

  CMS izrađen za potrebe svih vrsta web shop-ova 

 Detaljan prikaz proizvoda 
 aktuelna i prethodna cijena 
 Detaljna kategorizacija proizvoda 
 Detaljne pretrage  

 Ugradnja online plaćanja  

  CMS izrađen za smještajni i ugostiteljski kapacitet 

 Višejezičnost 
 Tri vrste upita 
 Ponuda smještaja 
 Cjenovnik  

  Web stranica za svačiji džep 

 Modul o nama 
 Modul novosti 
 Modul reference 
 Otvorite vrata u novi svijet 

  Besplatan hosting 

 Našim klijentima poklanjamo besplatan hosting za prvu godinu 

višejezična web stranica napravljena specijalno za
agencije za nekretnine

Internet stranica koju Vam nudimo je naše CMS ADVANCED rješenje se sastoji od: prezentacijskog dijela (dio koji vide posjetitelji stranice) i od administrativnog dijela. Putem sistema za upravljanje sadržajem (CMS) sadržaj internet stranice možete u potpunosti samostalno uređivati.

Cijeli administrativni dio je prilagođen korisniku u cilju što jednostavnijeg upravljanja oglasima nekretnina koje želite da objavite na internet stranici. Našu prezentaciju internet stranice koja je u ponudi ćemo Vam prezentovati iz dva dijela: dio koji vidi korisnik/posjetitelj internet stranice i dio koji se odnosi na objavu oglasa. WEB HOSTING GRATIS, za prvu godinu.

Višejezičnost: bosanski, engleski, njemački

Detaljan prikaz nekretnine sa fotografijama i Google lokacijom

Detaljno pretraživanje (status, cijena, površina, lokacija) i sortiranje nekretnina

Izrada ponuda nekretnina

Slanje ponuda e-mail-om kao i ispis ponuda

Jednostavan ispis oglasa nekretnina

ID nekretnina sa slanjem upita i preporuke prijatelju

Jednostavnost korištenja CMS sistema

Pretraga i sortiranje nekretnina unutar CMS-a

Dodjeljivanje statusa nekretnine kao: prodano, iznajmljeno

Mogućnost izdvajanja kategorija, top destinacija, usluga i td..

Pogledajte primjer stranice online

prezentacijski dio internet stranice (dio koji vidi posjetitelj)

U toku našeg istraživanja tržišta i pregleda rješenja i potreba ovakvih vrsta stranica, došli smo do zaključka da je potrebno napraviti stranicu kao i preglede oglasa u više nivoa, a sve nivoe pregleda mora pratiti detaljna pretraga, tako da se korisnik u svakom trenutku može snaći na internet stranici i pregledati ono što ga interesuje.

Poseban akcenat smo stavili na početnu stranicu koja ujedno predstavlja prozor u Vaš svijet nekretnina i ostavlja na posjetitelja prvi utisak.

Prema tome početna stranica se sastoj iz 7 dijelova: zaglavlje (u kojem su smješteni glavni linkovi, navigacija i Vaš logo), dio koji sadrži slide show (animacija u kojoj naglašavate nekretnine koje Vi želite) i jednostavnu pretragu (ponuda, prodaja, zamjena, iznajmljivanje), istaknute pojedine kategorije nekretnina, istaknute/ ekskluzivne nekretnine, zadnje objavljene nekretnine iz prodaje ili iznajmljivanja, podnožje (koji u sebi sadrži kratice do važnih linkova i dijelova internet stranice koje Vi želite naglasiti). Naravno u glavne linkove postavljamo linkove koje Vi želite.

A u stranici pod nazivom kontakt smo ugradili i interaktivnu google mapu sa lokacijom Vaše firme kao i jednu opštu kontakt formu ukoliko korisnik želi da Vama pošalje bilo kakav upit. Na sljedećoj slici je i prikazan jedan primjer našeg rješenja.

Detalji nekretnine

Detaljan opis nekretnine odnosno prikaz oglasa/nekretnine smo predstavili u 5 dijelova: prvi dio sadrži galeriju fotografija objavljene nekretnine, kategoriju, subjekt, grad, adresu, kvadraturu i cijenu nekretnine, zatim ide dio sa osnovnim informacijama koje ujedno obuhvataju i detaljne karakteristike nekretnine, poslije toga tekstualno objašnjenje nekretnine (sa informacijama koje privlače pažnju posjetitelja stranice), interaktivna google mapa lokacije nekretnine, i zatim dio koji u sebi sadrži dvije kontakt forme vezane za istu kao i kontakt informacije agenta koji je zadužen za ovu nekretninu (upit vezano za nekretninu pod ovim ID brojem i kontakt forma preporuči prijatelju).

Takođe smo ovdje i ugradili mogućnost ispisa (print) nekretnine. Ispis je prilagođen i landscape i portrait prikazu, i sadrži osnovne informacije oglasa, osnovne informacije Vaše firme, kao i osnovne informacije agenta koji je zadužen za nekretninu.

Pregled oglasa po kategorijama

Za jednostavnije pronalaženje tražene nekretnine u prezentacijski dio stranice ugradili smo padajuće menije koji su podjeljeni na prodaju, iznajmljivanje i zamjenu, sa podkategorijama nekretnina.

administracijski dio (dio koji služi za upravljanje oglasima)

Administracijski dio web stranice nastojali smo napraviti što jednostavnijem a da pri tome sačuvamo funkcionalnost i kompleksnost stranice koja treba da sadrži što više podataka o nekretninama, fotografije, mogućnost pretrage, dodavanje lokacije nekretnine na mapu itd.


Dodavanje ili izmjena oglasa za nekretnine vrši se direktno u jednostavnom web administracijskom meniju kojem se pristupa putem web preglednika. Nije potrebna instalacija nikakvih programa na Vaš računar.

Unutar administracijskog dijela ugradili smo funkcije preftrage i filtriranja oglasa po kriterijima nekretnina za što jednostavnije pronalaženje traženog oglasa. Funkcija filtriranja oglasa radi tako da u svakom trenutku rezultate filtriranja možete dodatno pročistiti zadavanjem dodatnih parametara filtriranja.

Posebna fukcija koju smo dodali da bismo dalje pojednostavili i prilagodili administracijski dio agencijama za nekretnine jeste kreiranje ponude izdvajanjem pojedinih oglasa na ime klijenta i slanje ponude na njegovu e-mail adresu. Ovom funkcijom je iznimno jednostavno upravljati a predstavlja enormno olakšanje u radu.

Ono što dodatno karakteriše naš administracijski dio za upravljanje sadržajem:

  • Dodavanje neograničenog broja oglasa za nekretnine
  • Klasifikacija nekretnina po vrsti (kuća, stan, poslovni prostor..)
  • Mogućnost određivanja subjekta oglasa (prodaja, iznajmljivanje, zamjena), mogućnost izbora više subjekata za jedan te isti oglas, npr. prodaja ili zamjena...
  • Unos osnovnih (grad, lokacija, opis..) i proširenih (lift, balkon..) karakteristika nekretnine
  • Dodavanje galerije fotografija sa neograničenim brojem fotografija, sortiranje fotografija
  • Unos lokacije nekretnine na interaktivnoj mapi klikom na mapu
  • Praćenje posjećenosti pojedinih oglasa unutar CMS
  • Automatski unos e-mail adresa i osnovni podataka o klijentima koji registruju interes
  • Izmjena statusa oglasa (aktivan, neaktivan, izdat, rezervisan, nova cijena) i još mnogo toga


Svi navedeni nazivi izmjenjivih modula i glavnih linkova su samo informativnog karaktera i njihovi nazivi mogu biti mjenjani i programirani prema željama i potrebama klijenta.

IMATE PITANJA KONTAKTIRAJTE NAS