SiA Dizajn - web stranice - web stranice za agencije za nekretnine

 CMS izrađen za potrebe Agencija za promet nekretninama  

 Višejezičnost 
 automatska izrada ponuda 
 Detaljan prikaz nekretnine s fotografijama 
  Pretraživanje i sortiranje nekretnina  

  CMS izrađen za potrebe svih vrsta web shop-ova 

 Detaljan prikaz proizvoda 
 aktuelna i prethodna cijena 
 Detaljna kategorizacija proizvoda 
 Detaljne pretrage  

 Ugradnja online plaćanja  

  CMS izrađen za smještajni i ugostiteljski kapacitet 

 Višejezičnost 
 Tri vrste upita 
 Ponuda smještaja 
 Cjenovnik  

  Web stranica za svačiji džep 

 Modul o nama 
 Modul novosti 
 Modul reference 
 Otvorite vrata u novi svijet 

  Besplatan hosting 

 Našim klijentima poklanjamo besplatan hosting za prvu godinu 

web stranica napravljena specijalno za stomatološke ordinacije

Internet stranica koju Vam nudimo se sastoji od: prezentacijskog dijela (dio koji vide posjetitelji stranice) i od administrativnog dijela (baziran na našem CMS rješenju). Putem sistema za upravljanje sadržajem (CMS) sadržaj internet stranice možete u potpunosti samostalno uređivati.

Cijeli administrativni dio je prilagođen korisniku u cilju što jednostavnijeg upravljanja sadržajem i fotografijama koje želite objaviti na Vašoj web stranici. U ovoj ponudi smo Vam pripremili dvije vrste web stranice za stomatološku ordinaciju i to: napredna web prezentacija i osnovna web prezentacija. WEB HOSTING GRATIS, za prvu godinu.

Napredna web prezentacija za stomatološke ordinacije

Web stranica za stomatološke ordinacijeNapredna web prezentacija za stomatološke ordinacije obuhvata slijedeće glavne linkove sa podlinkovima (glavne linkove i podlinkove ćemo promijeniti ukoliko Vam ne odgovaraju oni su samo savjetodavnog karaktera): naslovna, o nama, usluge, novosti strucni tim, savjeti ili stručni radovi. fotogalerija, kontakt.

Naslovna stranica sadrži glavni meni sa podmenijima, slide-show animaciju sa slikama Vaše ordinacije i Vašeg radnog okruženja, zatim bi izdvojili glavne usluge kao npr. oralna hirurgija, implantologija, estetska stomatologija, zatim bi dodali kontakt podatke kao i ostale informacije koje su važne za stomatološke ordinacije, kao i link na kontakt formu zakažite termin.

Stranica pod nazivom o nama sadrži osnovne informacije o Vašoj ordinaciji kao i fotogaleriju ordinacije, i Vašeg osoblja. Stranica pod nazivom usluge sadrži izlistane sve djelatnosti kojim se vi bavite sa fotografijom i opisom i cijenom Vaših usluga. Na stranici novosti predstavljate nove usluge ili neke druge novosti ili akcije koje želite objaviti. Svaka pojedinačna novost ili akcija sadrži fotografiju i tekst. Zatim ide predstavljanje Vašeg tima slika i kratka biografija svakog člana osoblja.

U savjetima ili stručnim radovima možete predstaviti Vaše radove ili publikacije ili napisati osnovne preventivne radnje u zaštiti zuba i dati savjete Vašim pacijentima. Ovdje takođe možemo ugraditi fotografiju ili fotogaleriju po Vašoj želji. Fotogalerija predstavlja mjesto gdje su zbirno predstavljene fotogalerije gdje ugrađujemo i lightbox. Stranica kontakt sadrži kontakt formu kao i interaktivnu google mapu sa lokacijom Vaše ordinacije. Zatim ćemo na stranicu ugraditi i kontakt formu za zakazivanje/ provjeru slobodnog termina. WEB HOSTING GRATIS, za prvu godinu.

Osnovna web prezentacija za stomatološke ordinacije

Web stranica za stomatološke ordinacije Osnovna web prezentacija za stomatološke ordinacije obuhvata 5 glavnih linkova: naslovna, o nama, usluge, stručni radovi, kontakt. U stranicu je implementirana opcija izdvajanja usluga koje Vi želite naglasiti na naslovnoj strani.

Na naslovnoj strani je prikazana slide-show animacija slika putem koje možete predstaviti Vašu ordinaciju i osoblje.

I u ovom rješenju je moguće mijenjati nazive glavnih linkova i prilagođavanje Vašim uslugama.

Kontakt stranica sadrži interaktivnu google mapu sa lokacijom Vaše ordinacije kao i opštu kontakt formu.

Galeriju fotografija već primjenjenog sličnog CMS rješenja na specijalističku privatnu ordinaciju možete pogledati ovdje. WEB HOSTING GRATIS, za prvu godinu.

administracijski dio (dio koji služi za upravljanje sadržajem)

Web stranica za stomatološke ordinacije Administracijski dio web stranice nastojali smo napraviti što jednostavnijem a da pri tome sačuvamo funkcionalnost i kompleksnost stranice koja treba da sadrži što više podataka o Vašim uslugama.

Dodavanje ili izmjena sadržaja vrši se direktno u jednostavnom web administracijskom meniju kojem se pristupa putem web preglednika. Nije potrebna instalacija nikakvih programa na Vaš računar.

Ono što dodatno karakteriše naš administracijski dio za upravljanje sadržajem:

  • Jednostavna manipulacija sadržajem
  • Dodavanje neograničenog broja usluga
  • Dodavanje neograničenog broja stručnih radova
  • Dodavanje neograničenog broja novosti
  • Dodavanje neograničenog broja fotogalerija
  • Mogućnost izdvajanja usluga koje želite naglasiti


Svi navedeni nazivi izmjenjivih modula i glavnih linkova su samo informativnog karaktera i njihovi nazivi mogu biti mjenjani i programirani prema željama i potrebama klijenta.

KONTAKTIRAJTE NAS