SiA Dizajn - web stranice - web stranice za agencije za nekretnine

 CMS izrađen za potrebe Agencija za promet nekretninama  

 Višejezičnost 
 automatska izrada ponuda 
 Detaljan prikaz nekretnine s fotografijama 
  Pretraživanje i sortiranje nekretnina  

  CMS izrađen za potrebe svih vrsta web shop-ova 

 Detaljan prikaz proizvoda 
 aktuelna i prethodna cijena 
 Detaljna kategorizacija proizvoda 
 Detaljne pretrage  

 Ugradnja online plaćanja  

  CMS izrađen za smještajni i ugostiteljski kapacitet 

 Višejezičnost 
 Tri vrste upita 
 Ponuda smještaja 
 Cjenovnik  

  Web stranica za svačiji džep 

 Modul o nama 
 Modul novosti 
 Modul reference 
 Otvorite vrata u novi svijet 

  Besplatan hosting 

 Našim klijentima poklanjamo besplatan hosting za prvu godinu 

Izrada dizajna web stranica

Sa današnjim trendovima i potrebama u svijetu web stranica je veoma bitna i osnovna investicija u poslovanju svake firme. Internet stranica danas predstavlja Vašu kartu za put oko svijeta. Lijep je osjećaj zamisliti da je web stranica Vaše firme dostupna cijelom svijetu, zato je bitno napomenuti da dobra izrada dizajna web stranice predstavlja Vas i Vašu firmu u najboljem svjetlu. Dobra izrada dizajna web stranice čini da stranica izgleda moderno i profesionalno, ona znači da Vi i Vaša firma idete u korak sa trendovima i modernom tehnologijom, što Vašu firmu čini konkurentnom na današnjem tržištu.

Posebna važnost pri tome daje se optimiziaciji web stranice za prikaz u različitim web preglednicima (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome...) jer će inače stranica u različitim preglednicima izgledati drugačije, što kod posjetilaca korisnika Vašoj web stranici web stranici budi osjećaj nepovjerenja i nesigurnosti.

SiA Dizajn pri izradi web stranica posebnu pažnju daje tome da Vaša stranica izgleda dobro u svakom modernom web pregledniku, poredi prikaze te vrši optimizaciju kôd-a kako bi svi elementi i standardi bili zadovoljeni. Na ovaj način osiguravamo ispravan prikaz web stranica u svim modernim web preglednicima.

Po pitanju dizajna web stranice vodimo računa da dizajn vršimo u skladu sa namjeni stranice, ciljnoj grupi, starosnoj dobi ciljne grupe kao i nivou obrazovanja potencijalnih posjetilaca web stranici web stranici našeg klijenta. Pri tome je uvažavanje želja klijenata na prvom mjestu. Ukoliko je to potrebno, spremni smo sa savjetima pomoći našem klijentu pri donošenju odluka koje se tiču izgleda, sadržaja kao i koncepta web stranice .

SiA Dizajn će za Vas dizajnirati unikatan dizajn baš onakav kakav poželite. Biće nam zadovoljstvo da u našoj sekciji portfolio pogledate neke od naših radova.