Sia Dizajn Kontakt

O stranici SiaDizajn.ba

Siadizajn.ba web stranica bavi se aktualnim temama vezanim uz grafički dizajn, internet marketing, web stranice, blogove i sve srodne teme koje su vezane uz internet. Osim poučnih i korisnih tekstova za struku, donosimo vam i razne zanimljive i zabavne tekstove vezane uz biznis, tehnologiju, život, trening i viralne stvari.

Web stranica siadizajn.ba je podijeljena u nekoliko kategorija, kako bi samo snalaženje bilo olakšano i omogućeno da čitate isključivo one tekstove koji vas zanimaju. Cilj nam je postati glavna stranica u regija vezana uz dizajn, a zahvaljujući redovnom objavljivanju korisnih i informativnih tekstova iz dana u dan napredujemo.

Dizajn

Kategorija dizajn na web stranici siadizajn.ba je glavna kategorija stranica. U ovoj kategoriji možete pronaći razne korisne tekstove vezane uz:

  • Grafički dizajn
  • UI/UX dizajn
  • Dizajn za društvene mreže
  • Web dizajn
  • I razne druge teme

Web stranica siadizajn.ba namijenjena je svima koji se tek upoznavaju s dizajnom i jednog dana žele postati vrhunski dizajneri i onima koji već poznaju tematiku i žele usavršiti svoje znanje. Uz jednostavne i poučne tekstove kroz zanimljiva objašnjenja upoznati ćemo vas s tematikom dizajna i uputiti vas u korisne alate koji vam mogu pomoći i olakšati proces za dizajniranje.

Bizz

Kategorija bizz namijenjena je za biznis teme. Donosimo vam važne novosti iz svijeta biznisa i korisne informacije o tome kako možete pokrenuti svoj biznis ili unaprijediti poslovanje. Biznis i dizajn su usko povezani, jer je sam dizajn neophodan za svako poslovanje.

U ovoj kategoriji možete pogledati i neke zanimljive primjere dizajna koji su uspješno prošli u reklamnim kampanjama raznih svjetskih firmi te dobiti zanimljive ideje. Tako će vaši dizajni postati upečatljiviji i donositi bolje rezultate vašim klijentima.

Tech

Kategorija tech namijenjena je za razne tech teme iz svijeta i regije. Budite u toku sa tehnologijom i prvi saznajte novosti. Bilo da se radi o programima i uređajima koji će vam pomoći za dizajn ili želite vidjeti što je novo u svijetu tehnologije, kategorija tech je idealan izvor informacija.

Life

Životne teme koje su korisne i muškarcima i ženama dostupne su u kategoriji life. Saznajte kako balansirati privatan i poslovan život i još razne druge korisne teme.

Fit

Kategorija fit nalazi se na siadizajn.ba web stranici iz razloga što mnogi ljudi povezani s poslom na računalu imaju problema sa kilažom ili bolovima. Neophodno je za zdrav život baviti se sportom i tjelovježbom, a upravo to vam donosimo u ovoj kategoriji.

Viral

Ako vam je dosta tema o dizajnu i želite se malo opustiti, tu je kategorija viral na web stranici siadizajn.ba. Kroz razne viralne teme pročitajte zanimljive teme koje su svima interesantne.