back to top

Kako posluje online cvjećara?

Online cvjećara Beograd je odličan primjer cvjećare iz koje cvijeće birate od kuće, plaćate online ili u kešu, a stižu na željenu adresu u željeno vrijeme.

Ovaj način kupovine cvijeća je odlično rešenje kada niste sigurni šta da kupite. Cvijeće je svevremeni poklon s kojim ne možete promašiti, a kada se kupuje preko neta kupovina je olakšana. Posebno sad pred praznike, kada je na poslu haos, a vi nemate kada da u cvjećari razgledate bukete.

Ako se u međuvremenu pogodi da slavite i godišnjicu veze, pa taman bude i njen rođendan, ili rođendan neke prijateljice, mamin ili bakin, možete biti u ozbiljnom problemu. Ipak, ne brinite, jer mogućnosti su ogromne bar kada je cvijeće u pitanju. Buketi su uvek odličan izbor.

Verujte nam, kupovina cvijeća vam neće biti noćna mora i nemogući poduhvat od koga vam pada mrak na oči. Nema potrebe ni da molite nekoga da bira umesto vas.

Rešenje je upravo online cvjećara. Ako se pitate zašto tako mislimo pokazaćemo vam na konkretnom primeru. U pitanju je jedna online cvjećara u Beogradu. Ona je savršen primer kako online shop za kupovinu poklona treba da funkcionra.

Online cvjećara Beograd – zašto je tako posebna?

Online cvjećara Beograd i njena dostava cvijeća su pre svega posebani jer vam skraćuju vreme. Zamislite da treba da idete do svake cvjećare posebno i da u hrpi cvijeća birate šta biste kupili. Ne znate ni na koju stranu da gledate, niti šta da tražite.

U slučaju online cvijećare toga nema.

Buketi cvijeća u tri koraka

Buketi cvijeća iz online cvjećare mogu biti kod vas, odnosno kod osobe za koju ih kupujete, u svega nekoliko koraka.

  • Biranje cvijeća: Prvi korak je da uđete na sajt i po kategorijama izaberete šta biti da kupite. Izabrano cvijeće ubacite u korpu.
  • Popunjavanje podataka ili poziv: U odgovarajućim poljima potrebno je da ostavite svoje podatke i adresu na koju želite da cvijeće stigne. U suprotnom, možete pozvati i broj telefona, reći šta želite da kupite i izdiktirati podatke. Ipak, direktno popunjavanje se smatra sigurnijim jer je mogućnost komunikacijskog šuma odnosno greške svedena na minimum.
  • Plaćanje: Plaćanje može biti online i pouzećem. Ipak, ukoliko poklon šaljete direktno kod osobe za koju je namenjen, svakako ćete platiti online.

Time ste vi završili sa kupovinom. Dostava cvijeća je briga online cvjećare.

Online cvjećara Beograd i dostava cvijeća

Dostava cvijeća iz online cvjećare mora biti vrhunska. Koliko god izbor cvijeća bio dobar, sve pada u vodu ako je dostava loša.

Ogromna prednost online cvjećare je što može raditi non-stop. Ljudi mogu poručivati iz svog doma kad god im padne na pamet. Ipak, više kupaca imaće ona cvjećara koja cvijeće dostavalja kada kupac poželi, makar to bilo i u ponoć. Kašnjenje je nedopustivo.

Karakteristike dobre online cvjećare

Loša ponuda, spor sajt, buketi i njihove loše fotografije, „kilava“ pretraga… samo su neke od karakteristika loše online cvjećare. Dobra online gcvjećara ima ovih nekoliko karakteristika.

Dobra ponuda cvijeća

Ukoliko nemate šta da ponudite, kupci će sa sajta brzo otići. Ali ako im ponudite veliki izbor različitog cvijeća, koje uopšte ne mora biti klasično, kupci će se zadržati na vašem sajtu i sigurno pronaći nešto što im odgovara. I ne zaboravite, cvijeće mora biti svježe.

Uređen sajt cvjećare

Ono po čemu se dobra online cvjećara izdvaja je kvalitetan sajt.

Sajtovi koji su dobro optimizovani za pretrage odmah će vam prikazati svoju ponudu, lepo su strukturirani i ponudu predstavljaju po kategorijama.

Konkretno, obline cvjećara Beograd svoju ponudu deli na cvijeće po kategorijama: xxl buketi, 101 ruža, buketi, cvjetni arandžamni, cvijeće u kutiji, saksijsko cvijeće…

Jasno vam je da kupovina bogatog cvjetnog aranžmana ili 101 ruže može biti veoma luksuzan poklon.

Odlične fotografije buketa i cvjetnih aranžmana

Da bi korisnik u online cvjećari pronašao ono što mu treba, neophodne su dobre fotografije. Bilo je da je na njima prikazan buket ili cvjetni aranžman fotografije moraju vjerno predstavljati stvarni izgled cvijeća.

Budućnost poklonjanja cvijeća je u online cvijećari

Zbog svega navedenog se sve češće smatra da online cvijećare zapravo budućnost kupovine cvijeća. Naravno, i dalje ćemo u tržnicama kupovati cvijeće od bakica, ali kada nekome želimo da poklonimo luksuzan poklon, onda je izbor iz online cvijećare mnogo sigurniji.

Ako vam trebaju slike za pozadinu preporučujemo članak itrevolucija.com

drugi upravo čitaju

Kako smanjiti otpad hrane na minimum?

U povodu Svjetskog dana hrane Željka Maras, osnivačica brenda Jedem doma, savjetuje vam kako se možete početi racionalnije odnositi prema hrani i kako smanjiti...

Vaš pouzdani izvor za nove i polovne auto delove

U svetu gde se automobilizam rapidno razvija, a potreba za kvalitetnim i pristupačnim auto delovima konstantno raste, pojava web sajta Autodelovi.com predstavlja revolucionarni korak...

Kako odblokirati blokiran telefon?

Imate hitnu situaciju i želite saznati kako odblokirati blokiran telefon? Ovo je 100% provjeren način da to uradite bezbolno. Došli ste u situaciju da je...

može te zanimati

Kako prestati sumnjati u partnera

Kako prestati sumnjati u partnera i zašto je povjerenje bitno u svakoj vezi. Da li ste ikada 100% sigurni? Povjerenje je jedna od osnova svake...

Izbjeljivanje zuba kod kuće: 3 prirodne paste za izbjeljivanje

Uz nekoliko trikova izbjeljivanje zuba kod kuće nikada nije bilo lakše. Od proizvoda za izbjeljivanje i tretmana za izbjeljivanje kod zubara zubi vremenom mogu postati...

Kako Napraviti Biznis Profil Na Instagramu

Zanima te Kako Napraviti Biznis Profil Na Instagramu? Instagram nije samo platforma za fotografije i video zapise na kojima će Vaši prijatelji lajkat. Instagram je...

Sta Dijete Treba Da Zna Prije Polaska u Skolu

Šta dijete treba da zna prije polaska u školu? Svaki se roditelj teško miri sa činjenicom da njegova djeca odrastaju. Prva zvanična stepenica koja nas...

Kako vratiti dozvoljeni minus? 10 Najboljih savjeta

Kako vratiti dozvoljeni minus? Savjeti za zadužene. Kako vratiti dozvoljeni minus i ponovo imati prostora na svom računu?Život prosječnog čovjeka danas nije lak. Postoji jako...

Veza sa udatom ženom – Da li ima budućnosti?

Veza sa udatom ženom često se traži samo zbog seksa.  Međutim, još češće je se ljubavna veza sa udatom zenom pretvori u ljubav. Mnogi muškarci...