Nova godina Beograd – Pripreme za novogodišnju noć su već počele

Ukoliko volite spoj putovanja i dobre zabave onda je Beograd mjesto koje morate posjetiti. Grad koji ima 15 imena, bogatu historiju i kulturu, prelijepe prirodne pezjaže uz obale Save i Dunava očarat će vas pri vašem prvom posjetu.

Iako je Beograd u bilo koje godišnjem dobu na sasvim poseban način lijep, istinska čarolija ovoga grada najbolje se vidi ali i osjeti u decembru. Nova godina, gdje god da se nalazite, želite provesti posljednju večer 2021. godine sa društvom, partnerom, važnim osobama u vašem životu.

Mnogi će reći lokacija i nije najbitnija već s kim ste. To u mnogim slučajevima i jeste tako, ali i dobra lokacija većim djelom bude zaslužna za nezaboravan provod.

Budući da smo već ušli u mjesec oktobar, Nova godina polako kuca na vrata. Ovo je period planiranja novogodišnje večeri.

Predlažemo vam da za ovu novu godinu posjetite grad koji vas sigurno neće razočarati i koji ima sve što vam je potrebno. Beograd je odlična opcija za novu godinu 2022.

- Oglašavanje -

Priuštite sebi i vašem društvu putovanje iz snova. Ne morate otputovati na daleke destinacije da biste kreirali uspomene koje ćete zauvijek pamtiti.

Područje Balkana je oduvijek bilo ispujeno prelijepom arhitekturom, nestvarnim prirodnim pejzažima, ukusnom hranom i ogromnoj historiji i tradiciji.

Zašto ne biste posjetili jedan od najvećih gradova na Balkanu i uvjerili se zašto je ovo već stoljećima prijestolnica dobre zabave.

Nezaboravan provod

Beograd je postao sinonim za dobru zabavu. Ovo je grad u kojem zabava traje svih 365 dana u godini.

- Oglašavanje -

Od splavova, klubovana, kafana Nova godina Beograd pružit će svima nezaboravan provod. Da stvar bude još bolja većina lokala organizira reprizu nove godine odmah 1. januara.

Tako da ćete dobiti odlične dvije noći provoda i novih iskustava. Možete posjetiti grad na Dunavu sa društvom ili vašim partnerom jer postoje jednako dobre opcije za sve.

Od romantične večere na Savskom keju ili dobre žurke na splavu ili klubu dobra atmosfera neće izostajati.

Nova godina Beograd - Pripreme za novogodišnju noć su već počele
Nova godina Beograd - Pripreme za novogodišnju noć su već počele 2

Rezervacije za novogdišnju noć su krenule i polako se popunjavaju. Stoga, na vrijeme obezbijedite vama i vašem društvu savršenu proslavu Nove godine.

- Oglašavanje -

Kada su u pitanju cijene one zavise od vrste lokala u kojem želite proslaviti ulaza u 2022. godinu.

Rezervacije u poznatim luksuznim hotelima koštaju u prosjeku od 150 eura. Dok su cijene rezervacije u nekim od klubova i splavova kreću u prosjeku od 30 do 80 eura. Dakle, cijene su prilagođene svima. Najviše variraju zbog vrste lokala i izvođača.

Ukoliko niste veliki fan atmosfere u klubovima ne brinite jer postoje mnogobrojni Jazz, Pub, Rock barovi pa čak i popularne kafane koje pružaju odličan provod u novogodišnjoj večeri.

Nova godina u Beogradu je već dugi niz godina najpopularnija opcija za malde diljem Balkana i Evrope. Zbog toga što je opće poznato da Beograd tokom cijele godine pruža nezaboravne žurke, a najbolja je u novogodišnjoj večeri.

Beograd se mora iskusiti

Gdje god budete proslavljali Novu godinu dobre zabave, atmosfere i raspoloženja zasigurno neće faliti.

Nakon lude novogodišnje večeri možete se zaputiti u šetnju Beogradom i vidjeti šta ovaj grad sve nudi osim noćnog života.

Prošetajte se čuvenom ulicom Skadarlija u kojoj možete čak ručati uz poznate beogradske tamburaše i osjetiti srž balkanskog načina života. Ukoliko se želite opustiti možete dan provesti šetajući se uz rijeku Savu ili posjetiti Kalemegdan koju nudi odličan pejzažni pogled na ovaj grad.

Preporučujemo da proslavu Nove godine u Beogradu pretovrite u mini putovanje u kojem ćete bolje upoznati ovaj grad, njegovu bogatu kulturu i zanimljivu historiju.

Naravno, kući se nećete vratiti gladni jer postoji bezbroj odličnih restorana koji na svom meniju nude popularnu tradicionalnu hranu ili jela iz poznatih svjetskih kuhinja.

Sasvim je sigurno da je ovo odličan izbor za proslavu nove godine zbog koje ćete se htjeti opet vratiti u Beograd.

- Oglašavanje -
0 0 Glasovi
Ocjena članka
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Zanimljivosti