back to top

Kako iznenaditi partnera za izbjegavanje monotonije u vezi ili braku. Pročitajte nekoliko super ideja.

Svaka veza može zapasti u neku monotoniju, kod nekih veza do toga dođe ranije, dok kod drugih malo potraje.

No gotovo da nema veze koja bar u nekom trenutku nije zapala u neku rutinu. Kako bi se rutina promijenila, srećom potrebno je samo malo volje i truda. Iznenađenja su jedan od načina na koje se može pobijediti monotonija i izbjeći rutina.

Kako iznenaditi partnera kada monotonija zavlada vezom
Kako iznenaditi partnera kada monotonija zavlada vezom

Kako iznenaditi partnera može se na mnoge načine, od kojih neki zahtijevaju tek malo vašeg vremena i dobre volje, dok neka iznenađenja zahtijevaju strpljenja, vremena i ponešto financijskih izdataka.

Kako iznenaditi partnera najlakše je ukoliko slušate njegove želje. Naravno, ne treba ih odmah ispuniti, kao što ne treba ni ispuniti svaku želju ukoliko se vi ne osjećate ugodno u tako nekoj situaciji.

Iznenađenja mogu biti pripremanje neke hrane koju voli, a rijetko je radite, no također mogu biti i veliki znaci pažnje kao što je na primjer putovanje na neku željenu destinaciju.

Kako iznenaditi partnera

Kako iznenaditi partnera hranom

Kaže se da ljubav ide kroz želudac te je stoga dobra ideja kako iznenaditi partnera upravo hranom.

Bilo da je riječ o tome da pripremite neko jelo koje voli jesti, a rijetko ga pripremate ili da ga izvedete u neki restoran.

Kada su restorani u pitanju, možete odabrati neki restoran za koji znate da mu se sviđa, no isto tako su opcije da posjetite neki restoran koji je na dobrom glasu ili neki novi restoran s kuhinjom koju još niste isprobali.

Kako iznenaditi partnera osim hranom, uvijek je dobro iskombinirati s nekim drugim aktivnostima kao što je odlazak na neki koncert ili kino.

Gotovo bilo koja aktivnost koja mu se sviđa odličan je dodatak izvrsnoj hrani te možete biti sigurni kako ćete ga takvim kombinacijama sigurno iznenaditi.

Iznenađenje će biti posebice dobro prihvaćeno ukoliko su neke od tih aktivnosti stvari koje je on ležerno spomenuo u nekom razgovoru, što će mu dati do znanja da slušate što priča.

Artritis Kako iznenaditi partnera
Kako iznenaditi partnera kada ste dugo zajedno

Kako iznenaditi partnera sa stvarima koje želi

Ukusi se razlikuju pa tako neće svako iznenađenje upaliti jednako. Razgovarajte sa svojim partnerom jer to je jedini načina kako iznenaditi partnera s onime što bi on htio.

Neki muškarci vole provoditi vrijeme unutar četiri zida pa možda neki filmski maraton ili zajedničko gledanje serija koje njega interesiraju mogu biti dobro iznenađenje.

Ima i onih muškaraca koji vole provoditi vrijeme u prirodi, bilo vježbajući, planinareći ili baveći se nekom sličnom aktivnosti pa je možda neka oprema za tu aktivnost dobro iznenađenje.

Spontano putovanje također može biti jedan od načina kako iznenaditi partnera, tek toliko da izmijenite svoju rutinu i razbijete monotoniju.

I za kraj, nešto novo na području seksualnog života može biti odlično iznenađenje, koje k tome može rasplamsati strasti. Bilo da je riječ o sexy donjem rublju ili isprobavanju neke poze, posebice ako je vaš partner u nekom trenutku naglasio da bi to htio isprobati, budite uvjereni da nećete pogriješiti.

15 orginalnih ideja kako iznenaditi partnera

Kako iznenaditi partnera 15 orginalnih ideja

Na komadiće papira napišite bilo koju vrstu poljubaca kojih se možete sjetiti. Primjera radi: strastveni, pusa u obraz, u vrat…

Potom ubacite sve svoje “poljupce” i zamolite voljenu osobu da izvlači papiriće iz vrećice te joj poklonite vrstu poljupca koja je napisana na papiriću.Na papir napišite sve razloge zašto volite svoju drugu polovinu i zašto ste zahvalni što je imate.

Ne sumnjamo da će osoba koja primi taj popis biti dirnuta upravo zato što ćete je podsjetiti ko je ona i šta je učinila za vas tokom vašeg odnosa. Popis možete uokviriti te ga takvog pokloniti.

Kako iznenaditi partnera romantičnom večerom

Iako zvuči otrcano, nikada nećete pogriješiti s romantičnom večerom. Ona ostaje u sjećanju jer smo sigurni da već dugo niste imali vremena samo za vas dvoje.

Upalite svijeće u prostoru u kojem ćete provesti večer, pripremite za voljenu osobu večeru koja je samo vaših ruku djelo. Nakon večere, priuštite voljenoj osobi romantičnu masažu, a večer zaokružite opuštajućim filmom. Provest ćete nezaboravne trenutke.

Ako je moguće, odvedite voljenu osobu na sastanak upravo na mjesto gdje ste se upoznali. To može biti kafić, restoran, klupica, klub ili bilo koje mjesto koje obilježava vaše početke veze.

Prisjećajte se stvari iz prošlosti, kako ste se osjećali i šta ste prvo pomislili kada ste svoju polovinu upoznali. Vjerujte, smijeha, pa i suza radosnica sigurno neće izostati.

Napunite veliku kutiju balončićima i posebnim darovima za Dan zaljubljenih. Predlažemo: bokserice za njega i sexy spavaćicu za nju, mirisne svijeće, romantičan CD, kutiju najfinije čokolade…i uživajte u večeri.

Kako iznenaditi partnera za dan zaljubljenih

Kreirajte intiman Dan zaljubljenih samo za vas dvoje, ako imate djecu, vjerujemo da može uskočiti nana/baka ili dadilja servis. Uživajte u planiranju jelovnika, kupovine namirnica i naravno zajedno pripremite večeru.

Zajedničko kuhanje može biti seksi i pobuditi strasti uz laganu romantičnu muziku koja svira u pozadini dok je plesni podij samo vaš.

Kako iznenaditi partnera

Odvedite voljenu osobu na mjesto za koje znate da ima veze sa njihovom strašću. To može biti kino, izložba fotografija ili slika, muzej, zanimljivo predavanje, klizanje, koncert omiljene grupe, duga šetnja, planinarenje…

Za one koji žele nešto drugačije, predlažemo da istražite kako druge kulture slave ljubav i primijenite je ove godine.

Primjera radi, u Njemačkoj je obilježavanje Dana zaljubljenih počelo tek nakon Drugog svjetskog rata. Obilježavaju ga kao i većina – čestitkama i bombonjerama u obliku srca.

kako iznenaditi

Ako ste već voljenoj osobi izrazili ljubav i želiteje proširiti dalje, jer Dan zaljubljenih ipak slavi ljubav, možete je usmjeriti na prijateljstvo i dobra djela.

Pa tako možete volontirati, poslati cvijeće ili bombonjeru nekome za koga znate da bi ga razveselilo i ugodno iznenadilo. S prijateljima na cesti možete dijeliti zagrljaje, poljupce u obraz i inspirativne poruke prolaznicima.

Kako iznenaditi voljenu osobu

“Uradi sam-poklon” – ovisno o vašoj informatičkoj nadarenosti, izaberite njenu/njegovu najdražu pjesmu dok se u pozadini vrte vaše zajedničke fotografije.

Izaberite one na koje je vaš partner zaboravio/la da postoje, izvucite najsimpatičnije, najsmješnije zajedničke fotografije.

Zabava – zašto ne – provedite večer s prijateljima neovisno o tome jesu li u paru ili ne. Priredite tematsku večer, primjera radi – svi moraju nositi nešto crveno, pa organizirajte pravi show uz karaoke. Ko zna, možda se i nove ljubavi rode upravo na toj zabavi.

Bili u paru, braku, vezi, single ili kakav god je vaš ljubavni status u ovom trenutku, bitno je znati voljeti, davati ljubav, primati je i biti zahvalan na tome.

Najljepši način da provedete sutrašnji dan jeste da svima koje istinski volite kažete iskreno i jednostavno – volim te.

Preporučujemo i ove teme

drugi upravo čitaju

Uticaj kućnih ljubimaca i porodice na rad od kuće

Kakav je uticaj kućnih ljubimaca i porodice na rad od kuće? Rad od kuće postao je sveprisutan trend koji je, unatoč svojim brojnim prednostima, donio...

Sedam razloga da ove godine ljetujete u Grčkoj

Turistima iz Bosne, Jadran je najbliži i najlogičniji izbor za provesti ljetnji odmor. Međutim, sve je više putnika koji žele posjetiti i druga mora i...

11 praktičnih saveta za zdravu kosu i njen brži rast

Gotovo svaka dama je u nekom periodu života bila nezadovoljna izgledom svoje kose, jer bujan skalp u znatnoj meri doprinosi zdravom izgledu. Mnogima je...

može te zanimati

Kako smanjiti otpad hrane na minimum?

U povodu Svjetskog dana hrane Željka Maras, osnivačica brenda Jedem doma, savjetuje vam kako se možete početi racionalnije odnositi prema hrani i kako smanjiti...

Vaš pouzdani izvor za nove i polovne auto delove

U svetu gde se automobilizam rapidno razvija, a potreba za kvalitetnim i pristupačnim auto delovima konstantno raste, pojava web sajta Autodelovi.com predstavlja revolucionarni korak...

Kako odblokirati blokiran telefon?

Imate hitnu situaciju i želite saznati kako odblokirati blokiran telefon? Ovo je 100% provjeren način da to uradite bezbolno. Došli ste u situaciju da je...

Prosjecna Velicina Penisa

Prosječna veličina penisa? Bez obzira na to je li velik, malen ili taman odgovarajuće veličine, penis ima veliku težinu kada je u pitanju čovjekovo...

Kako prestati sumnjati u partnera

Kako prestati sumnjati u partnera i zašto je povjerenje bitno u svakoj vezi. Da li ste ikada 100% sigurni? Povjerenje je jedna od osnova svake...

Izbjeljivanje zuba kod kuće: 3 prirodne paste za izbjeljivanje

Uz nekoliko trikova izbjeljivanje zuba kod kuće nikada nije bilo lakše. Od proizvoda za izbjeljivanje i tretmana za izbjeljivanje kod zubara zubi vremenom mogu postati...