back to top

Veza sa udatom ženom – Da li ima budućnosti?

Veza sa udatom ženom često se traži samo zbog seksa.  Međutim, još češće je se ljubavna veza sa udatom zenom pretvori u ljubav.

Mnogi muškarci se u veze s udanim ženama upuštaju prvenstveno zbog seksa. Naime, udane žene imaju svoj život i obaveze vezane uz tu obitelj, nevažno imaju li djecu ili ne, pa stoga muškarci kojima je samo do seksa dobiju ono što žele, bez da se moraju na ikoji način vezati uz njih, animirati ih i ispunjavati njihove emocionalne potrebe.

Veza sa udatom ženom nikada neće biti poput veze sa ženom koja je prije stupanja u vezu bila slobodna.

Zašto žena vara svog muža? Najčešće varaju zbog nedostatka žanje, emocija od strane svog bračnog partnera.

Veza sa udatom ženom nosi potencijalno velik broj problema sa sobom, od toga da ta žena neće biti dostupna kada se vama prohtije pa sve do toga da će se ta vezati trebati odvijati u tajnosti.

Održavanje veze u tajnosti može dati određenu dozu adrenalina, no isto tako zahtijeva usklađivanje obveza, traženje mjesta na kojima ćete se nalaziti da vas ne vidi netko tko ne bi trebao te mnoge druge stvari kako bi veza ostala tajna.

Vjerovatno će vas zanimati gdje curu odvesti na spoj? Koja mjesta su najbolja ako izlazite sa udatom ženom?

veza sa udatom zenom
Veza sa udatom ženom nosi potencijalno velik broj problema sa sobom

Veza sa udatom ženom zabranjeno je voće

Veza sa udatom ženom može postaviti određen izazov za muškarca, posebice ako je u pitanju ambiciozan muškarac koji smatra da ima sve.

Udane žene u društvu se shvaćaju kao nedostupne žene te neki zbog moralnih i društvenih stavova neće pokušati osvojiti udane žene, dok ima onih kojima te žene postavljaju izazov.

Također, udane žene smatraju se zabranjenim voćem, što će tek privući neke muškarce, posebice one koji vole izazove.

Udane žene vole romantiku. Njihovi partneri ne znaju kako biti romantičan i zbog toga sreću traže u drugim osobama.

Zavođenje udane žene može biti izazov koji će nekima predstaviti ostvarenje najvećih ciljeva i ambicija te je veza sa udatom ženom za njih ostvarenje jednog od najvećih ciljeva.

Da li ste ikada čuli za Ljubavni sat? On otkriva značenje sati i minuta u 2022! Pomaže vam da shvatite simboliku poklopljenih kazaljki koje cesto viđate!

Smatra se da udane žene imaju određeno iskustvo i da znaju što žele kada je u pitanju seks, što ih čini privlačnima manje iskusnim muškarcima ili onima koji također znaju što žele.

No, nemojte se dati prevariti jer iako ponekad mislite da vi vodite tu vezu, ponekad udana žena zapravo samo iskorištava vas.

Da li je to možda samo zbog intimnog odnosa ili novca kojeg imate na kreditnoj kartici. Postoje mnogobrojni razlozi zašto one iskorištavaju vas.

veza sa udatom zenom
Zavođenje udane žene može biti izazov

Veza sa udatom ženom nosi neke posljedice

Veza sa udatom ženom krši mnoge moralne etikete kao i neke društvene tabue, no također donosi određenu dozu adrenalina. Sve to može rezultirati iznimnom kemijom između žene i muškarca.

Morate biti svjesni da tek rijetka veza sa udatom ženom rezultira onako kako bi vi htjeli i nemojte misliti da ste vi taj koji diktira tu vezu.

Često su udane žene te koje traže neko uzbuđenje pa će one iskoristiti vas, a ne obrnuto kako ste vi to možda zamišljali.

Zanima vas Kako Žene Pokazuju Zainteresiranost? Sve o tome možete pročitati ovdje!

Neki brakovi se raspadnu zbog nevjere te se veza otprije krene razvijati u drugom smjeru, dok ima nekih veza koje se prekinu kao da se ništa nije ni dogodilo.

Koji god scenarij da se dogodi, morate biti svjesni rizika u koje se upuštate jer takve tajne veze potencijalno mogu loše završiti za sve uključene, što može ostaviti raznih emocionalnih trauma.

Također, osjećaj iskorištavanja može se razviti s obje strane, što ostavlja i neke druge negativne posljedice.

Još jedno pitanje se postavlja a to je kako prestati sumnjati u partnera? Vrlo često osobe koje varaju misle da njih isto varaju bračni partneri.

Veza sa udatom ženom – Zašto ljudi varaju?

Kakva je veza sa udatom ženom kada se rodi ljubav

Iako se o tome ne priča u tolikoj mjeri kao kada se žena zaljubi u oženjenog muškarca, muškarac se isto tako može zaljubiti u udatu ženu.

Što onda? Sigurno će se ljubavnik pitati da li je ona spremna ostaviti muža, i kako se nositi s nastalim ocjenama?

Veza sa udatom ženom je sama po sebi teška stvar, i biti druga opcija nikada nije lijep osjećaj. Istina je da većina žena neće ostaviti svoje muževe radi ljubavnika, i novonastale emocije su nešto s čime se sami morate boriti.

Iako žene varaju u braku upravo iz razloga zato što traže emocionalnu i seksualnu iskru koja više ne postoji u njihovom braku, one se i dalje nisu spremne maknuti iz komforne zvone van manjih rizika.

Da li veza sa udatom zenom ima budućnost

Kako znati da vas voli? Za vas smo pripremili 5 najbolji znakova koji pokazuju da li vas partner zaista voli ili ne.

Zapravo bi se moglo reći da žene koje imaju aferu van braka u biti koriste ljubavnike kako bi zadovoljile žudnju i dobile uzbuđenje. 

Veza sa udatom ženom često ne prelazi granice seksa, i čak ovdje ovo se ne definira kao veza nego afera ili avantura ako upitate ženu.

Ako ste se zaljubili u udatu ženu i ako osjetite da bih veza mogla uspjeti, nemojte nikako ženi pristupiti tako da bi trebala ostaviti supruga radi vas.

Sjednite i popričajte iskreno o svojim emocijama, svi znamo kako su žene iznimno emocionalna bića.

Poboljšajte vašu romantiku uz Najljepše ljubavne poruke 50 ljubavnih poruka za slanje!

veza sa udatom zenom
Veza sa udatom ženom često ne prelazi granice seksa – Prevara u braku i nevjerna žena

Kako prekinuti vezu sa udatom ženom

Dok ste možda gradili odnos i avanturu koja je kasnije prerasla kao veza sa udatom ženom, prekid se mora odvit brzo.

Biti druga solucija nekome većini nas nije laka, osobito ne ako volimo tu osobu. Svi znamo kako ljubav ponekad može biti slijepa.

Kako prekinuti vezu sa udatom ženom? Zatražite razgovor sa njom, objasnite joj na lijep način kako vam je bilo lijepo ali kako se niste spremni nositi sa situacijom gdje ste samo ljubavnik.

Njena reakcija će vam dati također i odgovor na pitanje da li vas je ikada voljela ili ste joj samo bili avantura.

Nakon razgovora izbrišite njen broj, maknite ju sa društvenih mreža, Instagrama, Facebooka itd.

Izbrišite zajedničke fotografije, poruke i prilagodite se novom životu bez nje. Da, možda će biti pokušaja s njene strane da opet dođe do vas, ignorirajte.

Kako i svaka veza, veza sa udatom ženom će donijeti svojevrsni proces tugovanja i to je sasvim normalno. Prebolite i krenite u novi život.

Kako se oprostiti od voljene osobe koju ste izgubili možete saznati uz naše savjete koje smo pripremili za vas!

Izdvajamo za vas

drugi upravo čitaju

Sedam razloga da ove godine ljetujete u Grčkoj

Turistima iz Bosne, Jadran je najbliži i najlogičniji izbor za provesti ljetnji odmor. Međutim, sve je više putnika koji žele posjetiti i druga mora i...

11 praktičnih saveta za zdravu kosu i njen brži rast

Gotovo svaka dama je u nekom periodu života bila nezadovoljna izgledom svoje kose, jer bujan skalp u znatnoj meri doprinosi zdravom izgledu. Mnogima je...

Kako smanjiti otpad hrane na minimum?

U povodu Svjetskog dana hrane Željka Maras, osnivačica brenda Jedem doma, savjetuje vam kako se možete početi racionalnije odnositi prema hrani i kako smanjiti...

može te zanimati

Vaš pouzdani izvor za nove i polovne auto delove

U svetu gde se automobilizam rapidno razvija, a potreba za kvalitetnim i pristupačnim auto delovima konstantno raste, pojava web sajta Autodelovi.com predstavlja revolucionarni korak...

Kako prestati sumnjati u partnera

Kako prestati sumnjati u partnera i zašto je povjerenje bitno u svakoj vezi. Da li ste ikada 100% sigurni? Povjerenje je jedna od osnova svake...

Izbjeljivanje zuba kod kuće: 3 prirodne paste za izbjeljivanje

Uz nekoliko trikova izbjeljivanje zuba kod kuće nikada nije bilo lakše. Od proizvoda za izbjeljivanje i tretmana za izbjeljivanje kod zubara zubi vremenom mogu postati...

Sta Dijete Treba Da Zna Prije Polaska u Skolu

Šta dijete treba da zna prije polaska u školu? Svaki se roditelj teško miri sa činjenicom da njegova djeca odrastaju. Prva zvanična stepenica koja nas...

Zašto žena vara

Zašto žena vara u vezi ili braku pitanje je koje si postave svi muškarci dok razmišljalju o svojoj partnerici. Kroz povijest je uvijek nekako bilo...

Kako ukloniti celulit?

Celulit je izraz kojim se opisuje specifičan kozmetički problem. Koža zahvaćena celulitom ima grudvice, izbočine i udubljenja i nije glatka, ravna i zategnuta. Ovakav izgled...