back to top

Kako kupiti preglede na Instagramu (Detaljan vodič)

U ovom tekstu saznajte kako kupiti preglede na Instagramu, koje su prednosti i nedostaci ovakve strategije, koji su najbolji sajtovi za kupovinu.

Kupovina pregleda ali i pratilaca na Instagramu više nije tabu tema.

Istraživanja Institut za performans savremene muzike su pokazala da mnoge poznate ličnosti poput Ellen DeGeneres i Ariane Grande kupuju pratioce na Instagramu. To je ohrabrilo i mnoge kompanije da urade isto kako bi bili brže primijećeni.

Zašto?

Prvenstveno jer je to zaista vrlo dobar social proof. Ove kompanije znaju da će uz veliki broj pratilaca, komentara i pregleda izgledati mnogo ozbiljnije među potencijalnim kupcima.

U ovom tekstu saznajte kako kupiti preglede na Instagramu, koje su prednosti i nedostaci ovakve strategije, koji su najbolji sajtovi za kupovinu pregleda i pratilaca i po kojoj cijeni sve ovo možete da kupite.

Kupovina pregleda na Instagramu – Prednosti

  • Mnogo brže ćete rasti nego inače i za kratko vrijeme ćete ostvariti nešto za šta biste inače radili godinama
  • Ukoliko kupujete na pravim mjestima, ova taktika može da izgleda uvjerljivo
  • Kupovina Instagram pregleda je mnogo jeftinija nego Instagram promocija
  • Veća angažovanost publike na vašim objavama što dovodi i do veće stope konverzije
  • Izgradnja povjerenja i pozicioniranje na tržištu
  • Bolja reputacija i bolji doseg na objavama što pozitivno utiče i na Instagram algoritam koji će u tom slučaju raditi za vas

Da li je sigurno kupovati preglede i pratioce na Instagramu

Nemojte misliti da je kupovina pregleda na Instagramu sasvim sigurna opcija.

Tehnički, bilo kakva kupovina pratilaca, pregleda ili lajkova se smatra kršenjem uslova pružanja usluge na Instagramu. Treba da uzmete u obzir da su to uglavnom lažni pregledi koje dobijate od botova i lažnih profila. Ovakvi profili vas mogu otpratiti u bilo kom trenutku ili ih Instagram prosto može ukloniti sa vaše liste pratilaca čime gubite pratioce, lajkove i preglede.

S druge strane, ukoliko ste mali profil sa malim brojem pratilaca i niskom stopom engagementa, kupovina pratilaca i pregleda može da ubrza rast vašeg profila i da vas pozicionira u očima publike. Jer na kraju krajeva, svi vjerujemo profilima koji imaju veliki broj pratilaca, pregleda, lajkova i komentara.

Pa da sumiramo:

Kupovina pregleda na Instagramu može da bude korisna ukoliko znate kako da to radite. Ukoliko se odlučite da na ovaj način gradite svoj profil i zajednicu na Instagramu, morate da znate da preglede treba da kupujete od uglednih sajtova koji se profesionalno bave ovim uslugama.

Takođe, pobrinite se da pratioce kupujete postepeno kako ljudi koji vas već prate ne bi posumnjali u vaš identitet i autentičnost profila. Takođe, ovo će i Instagramu izgledati mnogo prirodnije i nećete izgledati kao spamer ili lažnjak.

Kupovina pregleda na Instagramu – Šta NE TREBA raditi

Odgovor na ovo pitanje glasi: Nikako ne treba da kupujete neaktivne naloge i botove.

Instagram botovi

Ovo su ustvari roboti koje stvaraju kompanije kako bi ih mogle prodavati kao pratioce. U mnogim slučajevima, bot profili izgledaju kao profili stvarne osobe, s tim da koriste tuđa imena i slike.

Botovi mogu izgledati prirodno i djelovati kao pravi organski pratioci,  a za lajkovanje sadržaja obično koriste automacije. Međutim, uticaj koji njihovi komentari i pregledi ostavljaju na vaš profil je zaista mali. Drugim riječima, bilo kakvo angažovanje od strane njih na vašem profilu neće proizvesti neki veliki rezultat i natjerati algoritam da radi za vas.

kako kupiti preglede na instagramu
Kako kupiti preglede na Instagramu (Detaljan vodič)

Neaktivni nalozi

Ovi nalozi su ustvari profili stvarnih osoba na Instagramu. Međutim, nekada se desi da te osobe ne koriste Instagram i ne komentarišu, lajkuju i pregledaju vaše objave i storije. Ovakvi nalozi su veoma štetni za vaš uspjeh na Instagramu jer algoritam ovo prepoznaje kao nezainteresovanost za vaš sadržaj. Drugim riječima, neaktivni nalozi na Instagramu signaliziraju algoritmu da je vaš sadržaj dosadan i nezanimljiv.

Zapamtite – kupovinom ovakvih profila nikada nećete ostvariti uspjeh na Instagramu.

Štaviše, angažovanje koje ćete možda u početku imati će vremenom nestati i ostaćete sa profilom od nekoliko desetina hiljada pratilaca i svega nekoliko pregleda na storijima. A to svakako ne želite.

Takođe, nedavna ažuriranja Instagram politike su dovela do toga da se neaktivni i lažni profili uklanjaju sa liste pratilaca. Ukloniće se i lajkovi, pregledi i komentari koje su ovi profili napravili kod vas.

Pa šta je onda alternativa?

Ukoliko se već odlučite za kupovinu Instagram pregleda, birajte pouzdane sajtove koji na vaš profil mogu dovesti stvarne ljude koji će zaista dobro reagovati na vaš sadržaj.

Najbolji sajtovi za kupovinu pregleda na Instagramu

Prije nego što krenemo sa listom sajtova, treba da spomenemo i nekoliko stvari na koje treba da obratite računa prilikom odabira.

Prva stvar koju treba da uradite jeste da provjerite SSL vezu. Ona će vam reći da li je mjesto sigurno i da li će podaci o plaćanju ostati na sigurnom. Takođe, bitno je i da provjerite recenzije prethodnih korisnika i da li imaju korisničku podršku koju bi mogli kontaktirati ukoliko imate nekih problema.

Sa tim na umu, sajtovi koji ispunjavaju ove kriterije su:

Twicsy

Ovaj sajt se smatra jednim od najboljih sajtova za kupovinu Instagram pratilaca, pregleda i lajkova. Ono što je posebno kod ove platforme jeste činjenica da vrši analizu vašeg profila i traži stvarne i aktivne korisnike koji se poklapaju sa onim koje već imate na profilu.

Takođe, svoje pratioce ćete dobiti u roku od 24 sata, a ukoliko niste zadovoljni njihovim uslugama, dobijate i povrat novca!

kako kupiti preglede na instagramu (detaljan vodič)
Kako kupiti preglede na Instagramu (Detaljan vodič)

Buzzoid

Slično kao i Twicsy, i Buzzoid ima veoma pozitivne ocjene korisnika. I u ovom slučaju možete da kupujete preglede, profile i lajkove. Rok isporuke su 24 sata a kako ističu na sajtu, dobijate profile autentične vašoj niši.

I ovaj sajt se smatra jednom od najboljih platformi za kupovinu pratilaca i pregleda na Instagramu. Ono što je najbolja strana ovog sajta jeste da kupovinom pregleda preko njih ne narušavate pravila Instagrama i da dobijate visokokvalitetne pratioce.

Rushmax

Na Rushmax-u možete da kupujete preglede za business, influencer i lične profile, a cijene su i više nego prihvatljive. Takođe, ova platforma ima i korisničku podršku dostupnu 24/7 – idealno ukoliko imate neki hitan problem koji je potrebno riješiti.

iDigic

Još jedna veoma kvalitetna platforma za kupovinu pregleda i pratilaca na Instagramu. Postoje i raznovrsni paketi usluga koje možete da kupite po povoljnim cijenama i da tako dobijete ono što je najbolje za vaš profil.

Pakete birate na osnovu onoga što vam je potrebno, a pratioci koje dobijate će biti krojeni baš po mjeri vašeg profila.

V Labs

Ono što je zaista super kod ovog sajta jeste da novim korisnicima često daju besplatne lajkove i preglede kako bi pokazali da njihova usluga zaista funkcioniše. Pa, ako ovo nije dovoljan razlog da isprobate ovu platformu, onda zaista ne znamo šta jeste.

Diozzub

I Diozzub je veoma pouzdana platforma preko koje možete kupiti Instagram pratioce, preglede i lajkove. Na raspolaganju su vam razne metode plaćanja a cijeli proces kupovine možete izvršiti kroz nekoliko minuta i to krajnje bezbijedno.

Zapratime.com

Jedna od domaćih stranica preko koje možete da kupite preglede na Instagramu je i zapratime.com. Osim na Instagramu, možete kupovati preglede i pratioce i na Facebooku, Youtube-u i Tik Toku. Ova kompanija nudi i 24/7 korisničku podršku, a na njihovom sajtu stoji i da imaju preko 350 zadovoljnih korisnika.

Što se tiče Instagrama, možete odabrati nekoliko paketa a cijene idu od 18 pa do 300 evra za pratioce, zavisno od vaših potreba. Imate i pakete za Instagram komentare, video preglede i lajkove, opet u zavisnosti od toga šta vam je potrebno.

GetInsta

Još jedna aplikacija preko koje možete kupovati prave Instagram pratioce, komentare i preglede je i GetInsta. Aplikacija je dostupna i za Windows, Android i iOs operativne sisteme, a ono što je zaista super jeste što ju možete povezati sa svojim nalogom pa aplikacija može da prepozna kakvi pratioci vam zaista trebaju.

Aplikacija vam daje i mnoge statističke podatke i kreira posebne liste pratilaca i lajkova. Takođe, prilikom korištenja aplikacije možete skupljati i coinse (novčiće) koje kasnije možete koristiti u trgovini.

kako kupiti preglede na instagramu (detaljan vodič)
Kako kupiti preglede na Instagramu (Detaljan vodič)

Koliko košta kupovina pregleda na Instagramu

Cijene će svakako zavisiti od usluga koje želite i od same firme za koju se odlučite. Ipak, za pojedine usluge ćete plaćati tek oko 2 dolara, a to je cijena za koju možete kupiti 100 novih pratilaca npr. Neke firme nude i određeni vid mjesečne pretplate pa možete dobijati nove preglede svaki mjesec. Na nekim drugim sajtovima ćete moći da kupite čak 1000 pratilaca za samo 10 dolara!

Bitno je i da spomenemo da uz ovu taktiku treba da koristite neke od najboljih praksi za rast Instagram zajednice kao što su:

  • Objavljivanje visokokvalitetnog i zanimljivog sadržaja
  • Upotreba odgovarajućih hashtagova
  • Korištenje novih dodataka koje Instagram uvede (kao što je to slučaj sa reelsima trenutno)
  • Angažovanje i komunikacija sa pratiocima i ciljnom grupom
kako kupiti preglede na instagramu (detaljan vodič)
Kako kupiti preglede na Instagramu (Detaljan vodič)

Kako kupiti preglede na Instagramu – Završna riječ

Sada kada znamo kako kupiti preglede na Instagramu, bitno je da spomenemo i da kupovina pregleda i pratilaca ne bi trebala biti jedina aktivnost koju ćete raditi kako bi povećali svoju zajednicu. Iako može da pomogne i ubrza rast, sadržaj koji kreirate takođe treba da bude prilagođen potrebama vaše ciljne publike i da im daje određenu vrijednost.

Svakako, ovi sajtovi mogu da vam pomognu u rastu i uz to su u potpunosti bezbijedni i pristupačni. Ukoliko se koriste na pravi način, zaista mogu da učine čuda za vaše prisustvo na društvenim mrežama.

drugi upravo čitaju

Simboli nacionalnog identiteta i kulturnog nasleđa

Zastave su više od običnih komada tkanine koji vijore na vetru. One su simboli nacionalnog ponosa, istorije, kulture i identiteta naroda koji žive pod...

Koliko košta uvoz auta?

Uvoz auta u Bosnu i Hercegovinu čest je izbor za mnoge kupce koji traže specifične modele automobila, bolje cijene ili vozila s boljom opremom...

BIB.BA Tamo gdje inovacija sreće inspiraciju

U svijetu koji se neprestano mijenja i evoluira, potreba za brzim, pouzdanim i sveobuhvatnim izvorom informacija nikada nije bila veća. BIB.BA stiže kao odgovor na...

može te zanimati

Kako prestati sumnjati u partnera

Kako prestati sumnjati u partnera i zašto je povjerenje bitno u svakoj vezi. Da li ste ikada 100% sigurni? Povjerenje je jedna od osnova svake...

Top 7 najopasnijih turističkih atrakcija na svetu

Penjanje nad provalijama ili spuštanje niz vulkan - avantura i udar adrenalina su zagarantovani uz ove aktivnosti. Dok neki idealan odmor zamišljaju kao opuštanje na...

Zašto žena vara

Zašto žena vara u vezi ili braku pitanje je koje si postave svi muškarci dok razmišljalju o svojoj partnerici. Kroz povijest je uvijek nekako bilo...

Ko je Aleksandra Prijović, pjevačica koja je zaludila regiju

Aleksandra Prijović trenutno je top tema u regiji  nakon što joj je pošlo za rukom zakazati četvrti koncert u zagrebačkoj Areni, tri koncerta je...

Kultni fudbalski klubovi iz Londona, historija, strast i ikone na zelenim terenima

London, kao jedan od najvećih i najutjecajnijih gradova na svijetu, ima bogatu historiju fudbala, a ovi klubovi iz Londona su obilježili svjetski fudbalski krajolik...

Prostamol Uno: Prirodna pomoć za zdravlje prostate

Prostamol Uno deluje na nekoliko načina kako bi olakšao simptome i podržao zdravlje prostate Prostata, mala žlezda koja se nalazi ispod mokraćnog mehura muškaraca, igra...