Zašto žena vara

Zašto žena vara u vezi ili braku pitanje je koje si postave svi muškarci dok razmišljalju o svojoj partnerici.

Kroz povijest je uvijek nekako bilo uvaženo da su žene čednije i da su prevare s njihove strane rjeđe.

Kroz razne povijesne događaje to često zbilja i je bila situacija, no s vremenom se to promijenilo pa su žene također krenule varati.

Zašto žena vara može biti potaknuto velikim brojem čimbenika, od kojih su neki i više nego očiti, dok nam neki razlozi ne bi pali tek toliko na pamet.

Žene varaju, no često su vještije u skrivanju svoje nevjere nego li su to muškarci pa ponekad dobijemo dojam da je nevjera sa ženske strane mnogo rjeđa nego što to zbilja jest.

Zašto žena vara najčešće je kompenzacija za nešto što joj u životu nedostaje.

Bilo da je riječ o manjku pažnje u vezi ili braku, radi li se o nedostatku seksualnih aktivnosti ili joj samo nedostaje nekog uzbuđenja u životu, to su tek neki od mnogobrojnih razloga zašto se žene okreću nevjeri.

zašto žena vara
Zašto žena vara svi varaju

Zašto žena vara ukoliko joj nedostaju neke stvari u vezi

Zašto žena vara varira od žene do žene te ne postoji obrazloženje koje će obuhvatiti apsolutno svaku ženu.

Postoje žene koje se u vezi ili braku osjećaju nepoželjno i zanemareno pa tada utjehu traže u drugom muškarcu kako bi opet osjetile kako je to biti privlačan nekome.

Zanemarivanje u vezi ili braku ne mora nužno biti vezano uz seksualne odnose, već neke žene traže svojevrsnu emocionalnu ispunjenost.

prostamid

Prostamid – Prirodan proizvod koji spriječava prostatitis

Za očuvanje zdravlja prostate

 • smanjuje upalu, peckanje i bol kod mokrenja
 • ubija bakterije
 • pruža održive i dugotrajne rezultate
 • pogodan za bilo koju dob i fazu bolesti

Naravno, ne može se reći da seksualni život ne igra ulogu u životima odraslih ljudi pa je tako jedan od čestih razloga zašto žena vara i taj da nije zadovoljna ni zadovoljena na seksualnom području.

Osoba s kojom vara ženi može ispuniti neke seksualne potrebe, apetite ali i fantazije što mnogim ženama odgovara.

Žene kojima se muškarci posvećuju na emocionalnom i intimnom nivou rjeđe će se okretati prevarama, no ipak, ni to nije garancija da žena neće potražiti nekog drugog jer razlozi prevare mogu biti mnogobrojni.

zašto žena vara
Zašto žena vara kada joj pružite sve

Zašto žena vara ponekad su neočekivani razlozi

Ranije u tekstu smo naveli dva najčešća razloga zašto žena vara, no to nisu jedini razlozi.

Neke žene jednostavno ne znaju kako prekinuti s partnerom ili su u toksičnoj vezi u kojoj partner ne prihvaća prekid veze pa se tada neke žene okreću prevari kako bi došle do toliko željenog raskida jer preko toga neki muškarci ne mogu prijeći.

Zašto žena vara ponekad je stvar čiste ambicije

Žene koje su postigle sve što su željele do nekog trenutka često postavljaju nove ciljeve, pa se tako na toj listi može naći i traženje novog muškarca kako bi iskusile nešto novo i postigle novi cilj.

Ponekad to zvuči posebice privlačno ako je u pitanju muškarac koji je nedostižan, što predstavlja izazov koji želi savladati.

I za kraj, vrlo česti povod prevare je osveta. Žene koje varaju iz osvete najčešće su i same bile u nekom trenutku prevarene te žele svom partneru vratiti istom mjerom.

kako najbrže postići preplanuli ten
Zašto žena vara može da postoji hiljadu razloga ali odgovori su obično isti

Zašto žena vara svi varaju

Prijateljstvo, veza, brak, svi smo jednom varali nekoga i svi smo jednom bili prevareni te smo dobro upoznati s navedenim osjećajem.

Iako neke statistike govore da su upravo muškarci ti koji varaju više nego žene, istina je da je podjednako, možda čak žene malo vode.

Mnogi stupe u brak kao sigurnost neku, imate svog partnera zapravo supružnika i veže vas mnogo više od osnovne veze, no da li je to tako uistinu?

Zašto žena vara u braku

Varanje se može dogoditi radi puno faktora, onaj najglavniji razlog varanja je osjećaj poželjnosti i požude koji se nekako gubi u vezama, a osobito u braku kroz par godina.

Normalno je da ćete pogledati drugog muškarca ili ženu, pa čak i komentirati, ali ako se to događa sve češće zapitajte se malo nad sobom što vam to govori?

Kad žena vara u braku i zašto, razlozi su zapravo jako slični kao i kod muških.

zasto zena vara
Zašto žena vara Nemojte uvijek kriviti sebe

Zašto žena vara u braku najčešći razlozi

Žene kao mekši i osjećajniji spol će vam uvijek prvo razgovorom i raznim znakovima pokušati dati do znanja ako nešto nije u redu. Mnogi razgovori završe s “riješit ćemo to” i situacija se popravi na par mjeseci maksimalno.

Mnoge žene nisu tolerantne na ponavljanje i često će preuzeti stvari u svoje ruke kako bi sebi dale malo oduška, i upravo ovdje nastupa varanje.

Sve nekako kreče od spavaće sobe, žene se uvijek vole osjećati poželjno, bez obzira da li spavate par mjeseci ili ste u braku 5 godina, ako čar u krevetu nestane ona će potražiti zadovoljstvo van vaše spavaće.

Većina žena će prije odluke o varanju zapravo reći svom muškarcu kako joj je dosta određenih stvari na koje je upozorila mnogo puta, tu se može raditi od najbanalnijih stvari poput neopranog posuđa do nedostatka pažnje u odnosu, ovdje žena polako razvija osjećaj da zaslužuje više nego odraslo dijete.

Žašto žena vara u braku? Najčešći je razlog je kada se osjeća zapostavljeno. Brak je sigurna luka, i zna nastupiti shvaćanje zdravo za gotovo i mnoge žene upravo to ne podnose.

prostamid

Prostamid – Prirodan proizvod koji spriječava prostatitis

Za očuvanje zdravlja prostate

 • smanjuje upalu, peckanje i bol kod mokrenja
 • ubija bakterije
 • pruža održive i dugotrajne rezultate
 • pogodan za bilo koju dob i fazu bolesti

Zapostavljene žene su one koje će najprije varati jer žele mušku pažnju koju su nekada dobivale.

Žene su inače prve koje žele prekid veze ili rastavu braka, razlog je taj što ona u svojoj glavi je prekinula odnos već davno prije nego vam je rekla, tako da ako primijetite da je vaša žena hladna i distancirana i da je zapravo odustala od svega, budite pripremni na najgore.

U varanju, žene često traže potencijalnu zamjenu za svog sadašnjeg muža, ljubavnik nije nešto s čim se žene vole skrasiti.

Kao što vidite ima puno razloga kada žena vara, no još nismo gotovi. Žene vole avanture, čak i ako vam je žena povučena i mirna, nemojte se dati zavarati, svaka žena voli nešto drugačije i vrlo je vješta u sakrivanju toga.

Žene varaju kada osjećaju i znaju da im nešto nedostaje, svi se mi mijenjamo i tako nam naravno se mijenjaju očekivanja, umjesto smislenog razgovora mnoge žene će radije naći ljubavnika koji odgovara njenim novim željama.

Istina je da žene padaju više u iskušenja nego muškarci, znate onu teoriju kako je ženama lakše dobiti muškarca nego obrnuto? Istina je.

Zapravo je najčešći razlog varanja u braku osveta, neke žene se teško nose ako su bile povrijeđene I na ovakav način si pomažu, naravno ne govoreći svom supružniku što su učinile.

kako zena vara
Zašto žena vara

Zašto žena vara znakovi prevare

Koliko god zvuči pomalo kao klišej, postoje određeni znakovi koji vam mogu dati do znanja kad žena vara u braku.

Prvo na što trebate obratiti pažnju je svoj unutarnji osjećaj, ako vam on govori da nešto nije u redu, poslušajte ga.

Prva smislena stvar za napraviti bi naravno bio ozbiljan razgovor s vašom ženom, u razgovoru bi ste naveli kako se trenutno osjećate i pitali ju kakvo je njeno mišljenje o tome gdje trenutno stojite u braku jer ste spremni poraditi na poboljšanju.

Ako ne želite voditi ovakav tip razgovora koji ponekad prerasta u predbacivanje i svađu, obratite pažnju na sljedeće stvari 9 saznajte kad žena vara u braku.

Da, žene vole kupovati novu odjeću, ali ako primijetite puno nove odjeće a to možda nije u stilu vase žene to može biti znak. Kreće u teretanu i odjednom više vodi brigu o fizičkom izgledu bez da vas pita o mišljenju.

Zašto žena vara znaci za uzbunu

Dolazak doma u kasne noćne sate ili sljedeće jutro bez ikakvog opravdanja, sasvim je normalno I pristojno reći svom partner gdje se nalazite i koliko ostajete, ako vam žena ne kaže okvirno neke stvari, možete počet sumnjati da je netko drugi u pitanju.

Šifre na mobitelu i kompjuteru su normalne stvari, no ako vam žena odbija dati pristup njenom mobitelu ili kompjuteru samo kako bi ste vidli nešto, možete biti sigurni da nešto skriva.

Nosi mobitel svugdje sa sobom i često se smješka, da može biti da joj prijateljica šalje smiješni meme, no pitajte ju u tom trenutku na što se smije i obratite pažnju na njen izraz lica.

prostamid

Prostamid – Prirodan proizvod koji spriječava prostatitis

Za očuvanje zdravlja prostate

 • smanjuje upalu, peckanje i bol kod mokrenja
 • ubija bakterije
 • pruža održive i dugotrajne rezultate
 • pogodan za bilo koju dob i fazu bolesti

Vaše zajedničko vrijeme pada u drugi plan, ovo može biti factor koji dolazi s obje strane, no ako vi želite biti skupa a ona često odbija i odlazi od doma to može također biti znak prijevare.

Intima vam se svela na čistu nulu, nekadašnje maženje na kauču je postalo u jedva zagrljaj ili pusu u obraz a čak vam i to djeluje isforsirano sa strane žene.

Što ako ste ustanovili da vas žena vara? Da, osjećaj tuge, povrijeđenosti i bijesa će biti prisutan, no važno je razmišljati hladne glave.

Dugi i ozbiljni razgovori gotovo uvijek daju pozitivan rezultat, zato ih je važno imati uvijek a ne samo kada dođe do problema u braku. Na vama je odluka što ćete nakon saznanja o varanju.

Možete se odlučiti za rastavu, probati zaboraviti sve i krenuti ispočetka, ili možete vratiti milo za drago.

Pročitajte i ove zanimljive teme

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Podijelite ga s prijateljima!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

drugi upravo čitaju

BIB.BA Tamo gdje inovacija sreće inspiraciju

U svijetu koji se neprestano mijenja i evoluira, potreba za brzim, pouzdanim i sveobuhvatnim izvorom informacija nikada nije bila veća. BIB.BA stiže kao odgovor na...

Vaš pouzdani izvor za nove i polovne auto delove

U svetu gde se automobilizam rapidno razvija, a potreba za kvalitetnim i pristupačnim auto delovima konstantno raste, pojava web sajta Autodelovi.com predstavlja revolucionarni korak...

Kako prestati sumnjati u partnera

Kako prestati sumnjati u partnera i zašto je povjerenje bitno u svakoj vezi. Da li ste ikada 100% sigurni? Povjerenje je jedna od osnova svake...

može te zanimati

Top 7 najopasnijih turističkih atrakcija na svetu

Penjanje nad provalijama ili spuštanje niz vulkan - avantura i udar adrenalina su zagarantovani uz ove aktivnosti. Dok neki idealan odmor zamišljaju kao opuštanje na...

Izbjeljivanje zuba kod kuće: 3 prirodne paste za izbjeljivanje

Uz nekoliko trikova izbjeljivanje zuba kod kuće nikada nije bilo lakše. Od proizvoda za izbjeljivanje i tretmana za izbjeljivanje kod zubara zubi vremenom mogu postati...

Sta Dijete Treba Da Zna Prije Polaska u Skolu

Šta dijete treba da zna prije polaska u školu? Svaki se roditelj teško miri sa činjenicom da njegova djeca odrastaju. Prva zvanična stepenica koja nas...

Da li je Prostamid Prevara?

Prostamid je čaj koji se koristi za liječnje aporostatitisa i drugih bolesti prostate. On se smatra najprirodnijim i jednim od najefikasnijih rješenja za ove...

Veza sa udatom ženom – Da li ima budućnosti?

Veza sa udatom ženom često se traži samo zbog seksa.  Međutim, još češće je se ljubavna veza sa udatom zenom pretvori u ljubav. Mnogi muškarci...

Prostamid forum – Sve informacije na jednom mjestu!

Prostamid čaj pomaže u liječenju prostatisa, kao i očuvanju zdravlja prostate. U nastavku teksta donosimo vam sve informacije koje trebate znati o čaju koji...