back to top

Kako znati da me voli? 5 najboljih znakova

Kako znati da me voli jedno je od najvažnijih pitanja koje žene postavljaju u vezi. Svaki odnos je jedinstven i poseban na svoj način.

Nema sumnje da se ljubav temelji na vrijednim znakovima pažnje i naklonosti. Nije dovoljno samo čuti riječi volim te i primati darove, već to treba saznati kroz postupke voljene osobe. Čak i parovi koji imaju skladan odnos mogu imati neke sumnje.

Naime, velika je razlika između onoga što partner kaže i njegovih stavova koji zapravo otkrivaju njegove najdublje osjećaje.

Mnogo je načina da saznate voli li vas muškarac ako pazite na male detalje. Da biste pronašli odgovore na pitanje kako znati da me voli, pogledajte najčešće znakove iskrene ljubavi.

Podrška je jedna od najvažnijih stvari koju treba uzeti u obzir. Ako mu je stalo do postizanja vaših životnih ciljeva, to je znak da vas voli.

Kada vaš partner cijeni vaš izgled, ciljeve i ambicije, to je znak da vas voljena osoba podržava i želi biti dio vašeg života.

Istraživanja pokazuju da ukoliko partner ne pokazuje osjećanja onda je najvjerovatnije da će ga partnerica prevariti. Osim toga, postoji još razloga zašto žena vara.

kako znati da me voli
Kada vaš partner cijeni vaš izgled ciljeve i ambicije to je znak da vas voljena osoba podržava

5 načina kako znati da me voli prije nego što to kaže

Kojih je 5 načina kako znati da me voli prije nego što to izgovori? Budući da su muškarci zatvoreniji u pogledu svojih emocija, to može biti zbunjujuće za žene.

Postoje različiti znakovi ljubavi koji otkrivaju dovoljno da budete sigurni u partnerove osjećaje. Koliko vas vaš partner uključuje u svoje odluke?

Bilo da se radi o odluci iz svakodnevnog života ili o kompliciranijim situacijama kada vaš partner želi vaše mišljenje, to je odličan pokazatelj iskrene ljubavi i uključenosti u njegov život.

Izrada zajedničkih kratkoročnih i dugoročnih planova dovoljno pokazuje kako znati da me voli i da su njegovi osjećaji iskreni.

Pripremili smo za vas najbolje savjete kako znati da je muškarac zaljubljen u vas.

Dnevna rutina uvijek je najbolji pokazatelj je li veza postala monotona i pruža li partner dovoljno podrške.

Ali ako pruža dovoljnu podršku, ima zajedničke planove za budućnost i uvijek nove teme za razgovor, to je znak njegove iskrene ljubavi.

Također je važno prepoznati znakove pažnje koji uključuju ugodne SMS poruke, romantična iznenađenja, dubok osjećaj privrženosti i nježnosti.

Saznajte Kako prestati sumnjati u partnera i ojačajte vašu vezu!

kako znati da me voli
Dnevna rutina uvijek je najbolji pokazatelj je li veza postala monotona

Kako znati da me voli uz pomoć suptilnih znakova

Kako znati da me voli, pitanje je koje nije samo dio ženske nesigurnosti, već ukazuje i na nedostatak pažnje i povjerenja.

Osjećati se voljeno znači da je vaš partner stvarno zainteresiran, da mu je stalo do vaše sreće. Koji su to tipični znakovi ljubavi i istinske naklonosti?

Nije rijetkost da djevojke požele analizirati sve detalje vezane uz trenutke provedene zajedno s osobom koju vole.

Kako znati da me voli uz pomoć suptilnih znakova? Partner će učiniti sve da vam izmami osmijeh na lice, kako biste što prije zaboravili osjećaj brige i uzrujanosti.

On čini da se zbog svega osjećate posebno i uvijek ste mu prioritet.

Želi da se osjećate ugodno i strpljivo kada ste loše raspoloženi. Sjeti se malih detalja koje ste i sami zaboravili. Želi zajedničku budućnost s vama, iskren je i otvoren u svemu.

Želi da budete dio njegovog svakodnevnog života i podržava vas u svemu što želite od života. Učinit će da se osjećate sigurno i ugodno.

Uvijek je tu i pokazuje da mu je stalo do vas.

Ljubav i sreća se smatra jednom od tajni protiv starenja koje ne možemo izbjeći.

Znakovi koji će vam pomoći da otkrijete da li vas voli

Kada vas želi zaštiti

Znamo da zvuči pomalo glupo. U današnje vrijeme, ženama ne treba neko ko će ih spasiti. Ne treba im ‘heroj’ u životu.

Ali svakako da se osjećamo ugodno i lijepo kada znamo da pored nas postoji osoba koja nas je spremna zašititi i biti uz nas u bilo kojoj stresnoj situaciji. Stres će uticati na naše tijelo i um, ali će biti lakše dok njega imate uz sebe.

Također, vrlo važan pokazatelj je kada se brine o vama tokom onih dana u mjesecu. Bolne, neredovne menstruacije uzrokuju bolove u leđima, trbuhu i promjene raspoloženja će pomoći da vidite kako se partner brine o vama.

kako znati da me voli
Vrlo važan pokazatelj je kada se brine o vama tokom onih dana u mjesecu

Kako zavesti muškarca

Svi želimo da ostavimo dobar dojam. Nekada trema i strah na prvom spoju mogu dosta utjecati na ishod večeri.

Ako previše razmišljate o tome šta ćete reći i kako, vaše će se riječi činiti uvježbanim. Samim time nećete izgledati prirodno i vaša prava harizma neće se prikazati.

Naravno, to se može uvijek malo ublažiti.

Neka mu bude ugodno u vašem društvu uz lagane razgovore koji teku bez napora. Ključ za zavođenje muškarca riječima da ostane u zaokupljenosti s vašim riječima.

Kontakt sa očima

Oči su ogledalo duše, ali i put do zavođenja muškarca. One nekada više govore od riječi. Dovoljan je samo jedan pogled da ga oborite s nogu.

To je ustvari još uvijek ljudska znatiželja koja nas prvlači svemu što je nepoznato i nedorečeno.

Tokom stoljeća ljepota, dubina i emocije izražene očima inspirirsale su pjesnike, tekstopisce, romanopisce i mnoge romantike.

Jedna od legendarnih ljepotica svih vremena, Audrey Hepburn jednom je izrazila:

“Ljepota žene mora se vidjeti kroz njezine oči jer je to ulaz u njezino srce, mjesto gdje počiva ljubav.”

Izdvajamo za vas

drugi upravo čitaju

Sedam razloga da ove godine ljetujete u Grčkoj

Turistima iz Bosne, Jadran je najbliži i najlogičniji izbor za provesti ljetnji odmor. Međutim, sve je više putnika koji žele posjetiti i druga mora i...

11 praktičnih saveta za zdravu kosu i njen brži rast

Gotovo svaka dama je u nekom periodu života bila nezadovoljna izgledom svoje kose, jer bujan skalp u znatnoj meri doprinosi zdravom izgledu. Mnogima je...

Kako smanjiti otpad hrane na minimum?

U povodu Svjetskog dana hrane Željka Maras, osnivačica brenda Jedem doma, savjetuje vam kako se možete početi racionalnije odnositi prema hrani i kako smanjiti...

može te zanimati

Vaš pouzdani izvor za nove i polovne auto delove

U svetu gde se automobilizam rapidno razvija, a potreba za kvalitetnim i pristupačnim auto delovima konstantno raste, pojava web sajta Autodelovi.com predstavlja revolucionarni korak...

Kako prestati sumnjati u partnera

Kako prestati sumnjati u partnera i zašto je povjerenje bitno u svakoj vezi. Da li ste ikada 100% sigurni? Povjerenje je jedna od osnova svake...

Izbjeljivanje zuba kod kuće: 3 prirodne paste za izbjeljivanje

Uz nekoliko trikova izbjeljivanje zuba kod kuće nikada nije bilo lakše. Od proizvoda za izbjeljivanje i tretmana za izbjeljivanje kod zubara zubi vremenom mogu postati...

Sta Dijete Treba Da Zna Prije Polaska u Skolu

Šta dijete treba da zna prije polaska u školu? Svaki se roditelj teško miri sa činjenicom da njegova djeca odrastaju. Prva zvanična stepenica koja nas...

Veza sa udatom ženom – Da li ima budućnosti?

Veza sa udatom ženom često se traži samo zbog seksa.  Međutim, još češće je se ljubavna veza sa udatom zenom pretvori u ljubav. Mnogi muškarci...

Zašto žena vara

Zašto žena vara u vezi ili braku pitanje je koje si postave svi muškarci dok razmišljalju o svojoj partnerici. Kroz povijest je uvijek nekako bilo...